Головна » 2015 » Березень » 29 » Голова ГФ "Апологет" відшукав прокурора Кайла аж у Чернігівській області
09:30
Голова ГФ "Апологет" відшукав прокурора Кайла аж у Чернігівській області

Генеральному прокурору України
п.Шокін В.М.
01011 м.Київ вул.Різницька,13/15
 
До відома та відповідного реагування:
 
Голові Комітету Верховної Ради України
з питань запобігання та протидії корупції,
Народному депутату України
п.Соболєву Є.В.
01008 м.Київ вул.Грушевського,5
 
До відома та журналістського розслідування:
Редактору газети"Чорна гора"
п.Мочарник В.І.
 
Редактору газети"Севлюш-інфо"
п.Костьо О.Ю.
 
Редактору газети"Голос Карпат"
п.Кіш В.В.
 
Редактору РТК"Виноградів ТВ"
п.Каналош В.П.
 
Щубер Федора Дмитровича
мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32
Виноградівський район Закарпатська область
голови координаційної ради Виноградівського
районного громадського формування "Апологет"
з охорони громадського порядку і державного
кордону,контактний телефон:(050) 432 28 19.
 
 
З А Я В А
 
Керуючись Конституцією України та Законом України"Про звернення громадян" направляю Вам заяву Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК щодо формування кадрової політики в правоохоронних органах України.
18 березня 2015 року до закарпатців надійшла шокована новина про призначення старшого радника юстиції Кайло Івана Юрійович наказом в.о.Генерального прокурора України на посаду заступника прокурора Чернігівської області..
Кайло Іван Юрійович.

Народився 1974 року у с. Боржавське Виноградівського району Закарпатської області.

У 2001 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури працює з 2001 року. Обіймав посади слідчого, прокурора відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ, заступника прокурора району, начальника відділу прокуратури області, Хустівського міжрайонного прокурора Закарпатської області, першого заступника прокурора Закарпатської області; працював в апараті Генеральної прокуратури України.

Безпосередньо перед призначенням у Чернігівську область працював на посаді старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки України, Державної митної служби та Державної прикордонної служби України Головного управління нагляду у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Заступником прокурора Чернігівської області призначений наказом в. о. Генерального прокурора України від 18 березня 2015 року.

З посади першого заступника прокурора Закарпатської області був переведений із-за корупційних діянь на посадах,яких він обіймав в прокуратурі Закарпатської області.

Громадськість Закарпаття вивела його на обласний майдан в наручниках,щоб він добровільно написав заяву і пішов із органів прокуратури.Але гроші визначають все.Його швиденько перевели в Генеральну прокуратуру України.

І тому призначення його знову на керівну посаду ,а саме заступником прокурора Чернігівської області приводить в шок закарпатців.

Ця новина шокувала не тільки мене ,але всю закарпатську громадськість,це просто жах,і якщо такі люди будуть працювати в органах прокуратури як п.Кайло І.Ю.,тоді,ніяких реформ прокуратури не буде. Люди отямтеся.Що Ви робите.Мені цікаво як громадянину України,хто його рекомендував на цю посаду? А тому прошу Вас Генерального прокурора України нехайно відмінити кадрове рішення в.о.Генерального прокурора України про призначення п.Кайло І.Ю. на посаду заступника прокурора Чернігівської області, розпочати службове розслідування відносно тих осіб,які здійснити таке кадрове рішення ,та відносно п.Кайло І.Ю. щодо його діяльності на роботі в органах прокуратурі Закарпатської області.Я особисто знаю цього чоловіка,ще з роботи слідчого Виноградівського РВ УМВС,далі слідчого прокуратури Виноградівського району.
Одну із подій ,які відбувалися навколо п.Кайла І.Ю.,коли він працював слідчим прокуратури Виноградівського району хочу навести для підтвердження своїх слів.Так,коли я працював в 2003 році оперуповноваженим карного розшуку Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області 02.01.2003 року в 15:40 годині надійшла заява до Виноградівського РВ УМВС від неповнолітньої Долопікуло Вікторії Вікторівної,23.05.1985 року ,мешканки с.Матієво вул.Шевченка,89,про те,що близько 1:00 години ночі знаходячись в кафе -барі "Европа" смт.Вілок в банкетному залі її згвалтували невідомі особи.Шляхом ОРМ особи були встановлені опитані ,про скоєний ними злочин розказали і вину свою визнали,без будь-яких неправомірних дій з боку міліції.Всі особи були затримані і дали відповідні свідчення.Зібрані матеріали по справі були направлені слідчому райпрокуратури п.Кайло І.Ю.,який всіх осіб відпустив,наскільки мені відома справа була закрита з невідомих на те причин.Після чого відбулися дивні речі,а саме офіціанта з кафе-бар"Европа" ,який був єдиним свідком цього згвалтування вбивають при невідомих обставинах.До сьогоднішнього дня вбивство цього офіціанта не розкрито.А тому виходячи із вищенаведеного прошу здійснити по вказаних вище фактах додаткову перевірку на законність закриття крімінальної справи слідчим райпрокуратури п.Кайло І.Ю. щодо згвалтування неповнолітньої та на причетність затриманих нами осіб по згвалтуванню до скоєння вбивства офіціанта з кафе-бар"Европа".
Позитива -0,тільки один негатив.Любого мешканця,тим більше підприємця Виноградівського району спитайте про цю особу,він вам розкаже.
Я особисто буду ініціювати всіх мешканців Закарпатської області до несприйняття такої кадрової політики в Генеральній прокуратурі України ,тому,що вона несе за собою масові збурення людей.
А тому прошу Вас відмінити наказ в.о.Генерального прокурор України про призначення заступником прокурора Черніновської області п.Кайло І.Ю.,провести службову перевірку щодо його діяльності в органах прокуратури та по результатах перевірки звільнити його з органів прокуратури.
Про результати розгляду моєї заяви та прийняте рішення прошу повідомити мене в установлений законом термін.
 
До заяви додаю наступні відеосюжети:
 
 
Голова координаційної ради
Виноградівського районного громадського
формування "Апологет" з охорони громадського
порядку і державного кордону & Ф.Д.Щубер
26.03.2015 року
Переглядів: 493 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: