Головна » 2015 » Липень » 1 » "Апологет" "розгромив" виноградівську міліцію (Відео)
18:14
"Апологет" "розгромив" виноградівську міліцію (Відео)

Сьогодні,30 червня, як і було анонсовано на нашому сайті, але з деякими поправками щодо місцята часу проведення акції, у Виноградові "відбулася робоча зустріч т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі та голови Виноградівської районної ради Олега Любімова з членами районного громадського формування „Апологет", за участі керівників силових структур району.

Основним питанням обговорення стала заява голови Виноградівського районного громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону „Апологет" Федора Щубера про ненадання чи надання неповної інформації на звернення, заяви ГФ „Апологет", які надсилалися до відому та відповідного реагування до Виноградівського районного відділу УМВС у Закарпатській області, територіальних органів центральних органів виконавчої влади з питань порушень чинного законодавства України у різних галузях та сферах суспільного життя.

Юдіта Петеі інформувала присутніх, що по кожному факту звернення гр.Щубера Ф.Д. спеціалістами райдержадміністрації у визначені терміни відповідно до Закону України „Про звернення громадян" надані чіткі та повні відповіді. Наголосила, що Конституцією України гарантовано право громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а задоволення законних прав та інтересів громадян України є першорядними обов'язками спеціалістів райдержадміністрації.

Т.в.о. голови райдержадміністрації Юдіта Петеі за результатами засідання запропонувала переглянути заяви громадського формування „Апологет", як спеціалістами райдержадміністрації так і працівниками районного відділу міліції, прокуратури у Виноградівському районі, територіальних органів влади та пообіцяла розглянути всіх проблемні питання підняті громадськістю під час зустрічі."- інформує сайт Виноградівської РДА.

 

"Кожний учасник сьогоднішньої зустрічі з керівниками місцевої влади оцінюючи її значимість для себе особисто на мою думку обрів віру в те,що викриваючи недоліки в роботі державних органів та внесення пропозицій про поліпшення їх діяльності може змінити ситуацію в районі на краще.Люди говорили чиновникам про їхні проблеми,які вони не можуть вирішити роками,говорили про наболіле,говорили про безвідповідальність сільських голів ,про безвідповідальність працівників міліції та прокуратури,про те,які рішення виносять судді.Інформація в ЗМІ про виявлення рослин(схожих на наркотичні рослини) на 55 га землі на території Виноградівського району ще раз підтвердило наші правильні оцінки про бездіяльність правоохоронної системи.
Я думаю,що кожний із нас чітко освідомив і внутрішньо визначив навіщо він живе,в чому сенс життя,які життєві цінності мають значення.
"Віра - це початок спасіння людини, фундамент і корінь уся­кого оправдання. Але сама віра без діл мертва.Тому,ми визначили конкретні кроки по реалізації поставлених перед собою завдань.
По сьогоднішній зустрічі підготовлена відповідна заява з конкретними законними вимогами до влади і ми будемо здійснювати громадський супровід по їх виконанню.При необхідності нами будуть здійснені більш рішучі можливо більш радикальні кроки,але все в рамках нашого законодавства.По результатах зустрічі ми побачили бажання чиновників виправляти,усувати недоліки йти на співпрацю.Час покаже наскільки це відверто і чи не має варіантів заговорювання..."- написав для Севлюш Інфо голова ГФ "Апологет" Федір Щубер.

 

Ми свідомо не коментуємо цю подію, хоча маємо свою, окрему думку, тому подаємо дві точки зору, а ви, шановні читачі, робіть висновки...

Переглядів: 320 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: