Головна » 2015 » Червень » 28 » Гороховий рок таракана....
09:44
Гороховий рок таракана....

Як воно є...

Виникла дилема перед мною ...Надавати цим фактам гласносності чи ні ???З одного боку приятні медсестри,щирі лікарі,з іншого боку той санітарно-гігієничний стан,який є в окремих приміщеннях Виноградівської лікарні дійсно не витримує критики.Але ,якщо на це закрити очі,тоді не має сенсу взагалі про щось говорити.У відеоматеріалах мною надані факти того стану,який мав місце під час мого лікування.Так,в державі йде війна,нехватка грошевих коштів тощо..
Все для фронту -все для перемоги! Але чи так воно є на самому ділі..
Зі слів медичного персоналу вони за власні кошти при їхній мізерній зарплаті купують резетки,замки,роблять ремонт у відділеннях,міняють сантехніку,щоб покращити умови для пацієнтів,але на все коштів не хватає,та ще й сім"ю кормити треба...
Якщо все купують лікарі та медичний персонал,дбають про покращення медичного сервісу,тоді можливо передати їм для утримання всю медичну інфраструктуру ,зробити платну медицину і тоді такого стану через деякий час не побачимо . Нема потреби тримати в такій кількості адміністративний апарат,який взагалі не має відношення до медицини,а з багатьох питань нікого нізащо спитати.
Є головний лікар із заступниками, штат адміністрації райлікарні , відділ охорони здоров"я ,будівельники,сантехніки та інші працівники,які згідно своїх службових обов"язків мають займатися забезпеченням відповідного медичного сервісу.Але разом з тим за результатами їх праці Ви можете спостерігати у відеоматеріалах.Можливо їх стільки не потрібно,адже жодної користі на мій погляд вони не приносять.Лікарі мають лікувати хворих..Але чим? З тим обладнанням ,з яким працювали їх попередні наставники до належної і якісної медицини не дійдемо. 
Так,багато з Вас скаже,якщо в них мала зарплата,тоді,чому і досі працюють.Сьогодні була в лікарні зарплата ,одна із медсестер показала скільки вона отримала зарплату,сума вражає своєю мізерністю.Це нормально?Звичайно,що ні.Вони дійсно працюють,тому,що не має іншого виходу.Багато скаржаться,що начебто в медицині корупція,але якщо ми давати не будемо,вони не братимуть.Але знову ж тоді таке і лікування буде.
Необхідна реформа,необхідні зміни ,але вони мають торкнутися гідної оплати праці лікарів та відповідальністі їх за рівень наданих послуг.

Переглядів: 290 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: