Головна » 2015 » Вересень » 16 » ЯК ПЛАТЯТЬ -ТАК І ПРАЦЮЮТЬ...(
10:32
ЯК ПЛАТЯТЬ -ТАК І ПРАЦЮЮТЬ...(

 Вони думають що вони нам платять, тоді нехай вони думають що ми працюємо ...)

Начальнику УМВС України 
в Закарпатській області
полковнику міліції Князєву С.М.

Прокурору Закарпатської області
п.Янко В.М.

Голові Державної фінансової інспекції
України п.Гавриловій Л.В.
04070 м.Київ вул.Сагайдачного,4

Голові Державної служби з питань
праці п.Чернега Р.Т.
01025 м.Київ вул.Десятинна,14

До відома та відповідного реагування:

Голові Виноградівської РДА
п.Русанюк М.М.

Голові Закарпатської ОДА
п.Москаль Г.Г.

Прем"єр-Міністру України
п.Яценюк А.П.

До відома та журналістського розслідування:

Редактору газети "Голос Карпат"
п.Кіш В.В.

Редактору газети "Чорна гора"
п.Мочарник В.І.

Редактору газети "Севлюш-інфо"
п.Костьо О.Ю.

Редактору РТК "Виноградів ТВ"
п.Каналош В.П.

Щубер Федора Дмитровича
мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32
Виноградівський район Закарпатська область
члена громадської ради при Виноградівській РДА,
члена громадської ради при УМВС України в 
Закарпатській області,
голови КР Виноградівського РГФ"Апологет" 
з ОГП і ДК.
Контактний телефон:(050) 43 22 819.

З А Я В А
щодо дотримання вимог трудового законодавства працівників Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Керуючись Конституцією та Законом України "Про звернення громадян" направляю Вам заяву Виноградівського РГФ "Апологет" з ОГП і ДК щодо дотримання вимог трудового законодавства МВС України в частині оплати ,охорони,гігієни та умов праці працівників Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області протягом 2013-2015 рр.
Наказом начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Князєва С.М. від 14.08.2015 року була призначена комісія із числа працівників міліції УМВС України в Закарпатській області щодо здійснення інспекторської перевірки службової діяльності Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області.
До складу даної комісії було призначено мене в статусі представника громадськості,а саме в статусі члена громадської ради при УМВС України в Закарпатській області,члена громадської ради при Виноградівській РДА та голови КР Виноградівського РГФ "Апологет" з ОГП і ДК.
В ході проведення інспекторської перевірки мною були проведені спілкування з окремими працівниками міліції ,які погодилися на анонімне спілкування (тому,що бояться переслідування з боку керівництва райвідділу міліції) з приводу порушень оплати праці в міліції.
Працівниками міліції в ході анонімного спілкування були надані факти порушень ст.106,107,108 Кодекса законів про працю України,а саме оплата роботи в надурочний час,оплата роботи у святкові і неробочі дні та оплата роботи у нічний час.
Так,працівники міліції стверджують ,що вони працюють в надурочний час,у святкові і неробочі дні та працюють в нічний час,є складені графіки чергувань в зазначені дні, оплата за яку згідно чинного законодавства має оплачуватися у подвійному розмірі,але в кінцевому результаті вони цього не отримують.
Працівники міліції Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області ,які були у відрядженні зону АТО ідо цих пір не отримали відповідних грошевих виплат,які передбачені чинним законодавством України.
Працівники міліції Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області,які згідно своїх службових обов"язків виконують їх на обслуговуємих дільницях не отримують компенсацію грошевих коштів ( згідно ст.125 КЗпПУ) витрачених ними на пальне та за використання власного транспорту для потреб Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області.
А тому виходячи із вищенаведеного прошу Вас здійснити відповідну перевірку зазначених вище фактів порушень трудового законодавства,які були мною отримані під час вибіркового спілкування з окремими працівниками міліції цього райвідділу в частині цільового використання бюджетних коштів, цільового використання паливо-мастильних матеріалів ,в частині оплати ,охорони,гігієни та умов праці працівників Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області протягом 2013-2015 рр. 
Розгляд поданої заяви здійснити в моїй присутності.
Про результати перевірки поданої заяви та прийняте рішення прошу повідомити мене в установлений законом термін.
Направлена заява у електронному варіанті одночасно направлена поштою вищевказаним адресатам згідно законодавства про звернення громадян.

З повагою
Ф.Д.Щубер

25.08.2015 року

Переглядів: 517 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: