Головна » 2015 » Серпень » 6 » Хто "кришує" кавунний бізнес на Виноградівщині???
08:12
Хто "кришує" кавунний бізнес на Виноградівщині???

Серпень – традиційний сезон дозрівання і споживання баштанних культур: кавунів та динь, справжній рай для дітей, мух та гастроентерологів. Традиційно, торгівлю солодкими ягодами в Закарпатті контролюють вихідці з Кавказу. Жодних цивілізованих правил та законів вони не дотримуються.

Сьогодні в ході проведення громадського моніторингу із питань охорони громадського порядку в с.В.Копаня членами громадського формування "Апологет" були виявлені факти несанкціонованої торгівлі на автодорозі Хуст-В.Копаня.
В с.В.Копаня на автошляху в сторону Хуста напроти АЗС встановлена тимчасова споруда ,яка використовується для зберігання та торгівлі гарбузами.
Тут активно розпочалася торгівля баштанних культур вихідцями з Кавказу.Згідно рішення виконавчого комітету Великокопанської сільської ради від 25.05.2015 року торгівля у вказаному місці заборонена.
Але Великокопанська сільська рада і Виноградівський РВ УМВС України в Закарпатській області не замічають адміністративні порушення в частині несанкціонованої торгівлі.
Виноградівське РГФ"Апологет" з ОГП і ДК 18.06.2015 року було направлено заяву щодо несанкціонованої торгівлі в с.В.Копаня цими особами.
Дільничний інспектор міліції майор міліції Ціпкало Ю.І. ,який розглядав подану заяву не вгледів ніякого адмінпорушення і не зміг встановити можливих осіб,які могли здійснювати торгівлю гарбузами.
Сьогодні 05.08.2015 року о 10 -й годині з даного питання ми знову зателефонували до Виноградівського РВ УМВС з метою припинення правопорушень та притягнення винних до відповідальності.Як нам повідомили очевидці на місці події була міліція,яка начебто зафіксувала правопорушення ,отримала гарбуза в придачу і поїхала.
Але торгівля далі продовжується.Таким чином на нашу думку нелегальній торгівлі активно потурають самі місцеві міліціонери.Чи мають вони з цього дивіденди нам не відомо,але ми під кінець робочого часу зателефонували до начальника міліції,який з даного приводу не був проінформований про виїзд ОСГ і не знав про несанкціоновану торгівлю.
Але в цій іісторії є інший підтекст.Можете собі уявити українця,який торгує салом на Кавказі???А тут їм все дозволено.

Федір Щубер
РГФ "Апологет"

https://www.youtube.com/watch?v=cBrZgzadB2Y&feature=youtu.be

Переглядів: 332 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: