Головна » 2015 » Червень » 26 » Куди поділися гроші?
10:43
Куди поділися гроші?

2,8 мільйони гривень було виділено в 2013 році Кабінетом Міністрів України на добудову садочка у с. Боржавське -куди поділися гроші....???

Простора двоповерхова будівля з утепленим дахом та вікнами – так сьогодні виглядає майбутній садочок. Будівництво об’єкта на 80 місць – на завершальній стадії. У середу, 11 вересня, з підрядниками та сільським головою поспілкувався голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.
У селі проживає майже 3000 жителів, щороку кількість дітей дошкільного віку збільшується – наразі у Боржавському є 300 малюків віком до шести років. Щонайменше половина з них – потенційні вихованці майбутнього садочка. Дошкільного закладу у селі нема вже останні 40 років, розказав сільський голова с. Боржавське Виноградівського району Іван Сак:

– Маємо тільки одну групу із сорока дошкільнят, котрі займаються при нашій загальноосвітній школі. Але умови для таких маленьких діток потрібні особливі, тому щойно відкриємо новий дитсадочок, охочих його відвідувати буде багато.

– Цей заклад будують з 2007-го року, основне джерело фінансування - Держфонд регіонального розвитку. Цьогоріч на завершення будівництва садочку виділено 2,8 млн. грн. Ми розуміємо, що такі важливі соціальні об’єкти треба вводити в експлуатацію максимально швидко та якісно. На це спрямовані зусилля й обласної влади, й місцевих громад, - резюмував Олександр Ледида (джерело інформації прес-центр Закарпатського ОДА)

Як виглядає зараз ця новодобудова і які її перспективи нам про це надав відеоматеріали член громадського формування "Апологет" Василь Дюрдь.

Громадське формування спрямувало звернення до правоохоронних органів щодо цільового використання виділених 2,8 мільйони гривень ...

https://www.youtube.com/watch?v=4o9uXAedTHU

Ф.Щубер

Переглядів: 307 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: