Головна » 2015 » Червень » 26 » З А Я В А в порядку ст.214 КПК України
10:45
З А Я В А в порядку ст.214 КПК України

До Виноградівського РВ 
УМВС України в Закарпатській 
області
90300 м.Виноградів вул.Миру,57

До відома та відповідного реагування:
Т.в.о.голови Виноградівського РДА
п.Петеі Ю.О.
90300 м.Виноградів пл.Миру,5

До відома та нагляду:
Прокурору Виноградівського району
п.Беламут Ю.П.
90300 м.Виноградів пл.Миру,3

До відома та журналістського розслідування:

Редактору газети "Чорна гора"
п.Мочарник В.І.
Редактору газети "Севлюш-інфо"
п.Костьо О.Ю.
Редактору газети "Голос Карпат"
п.Кіш В.В.
Редактору РТК "Виноградів ТВ"
п.Каналош В.П.

Щубер Федора Дмитровича
мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32
Виноградівський району Закарпатська область
голови координаційної ради Виноградівського 
РГФ"Апологет" з ОГП і ДК.
Контактний телефон:(050) 432 28 19.

З А Я В А
в порядку ст.214 КПК України

Керуючись Конституцією України та КПК України направляю Вам заяву Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК в порядку ст.214 КПК України
щодо неналежного виконання своїх службових обов"язків працівниками Іршавсько-Виноградівського ОРВК та членами військово-лікарської комісії (із числа лікарів Виноградівської районної лікарні) в ході проведення мобілізаційних заходів на території Виноградівського району.
02 червня 2015 року працівниками Іршавсько-Виноградівського ОРВК в приміщенні Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК мені було вручено повістку за підписом військового комісара Іршавсько-Виноградівського ОРВК.
На виконання вимог даної повістки о 09.00 годині 02.06.2015 року я з"явився в приміщення Іршавсько-Виноградівського ОРВК за адресою:90300 м.Виноградів вул.Миру,53 для проходження медичного огляду.
Працівниками Іршавсько-Виноградівського ОРВК мене було зареєстровано в журналі осіб,які з"явилися по вимогах повістки для проходження медичного огляду.Надали мені направлення для здачі аналізів,після здачі яких я повернувся і пройшов медичну комісію в приміщенні Іршавсько-Виноградівського ОРВК.
В ході проведення медичного огляду ніхто не намагався вникнути щодо стану мого здоров"я , записям в амбулаторної картки та інших наявних документів,які я надавав.
В більшості тих осіб,які проходили в моїй присутності медичний огляд лікарі здійснювали медичний огляд зі їх слів. 
Так,як моя амбулаторна картка вилучена СВ Виноградівського РВ УМВС в ході розслідування кримінального провадження (щодо неналежного виконання професійних обов"язків медичними працівниками Виноградівської районної лікарні) і назначена комісійна судово-медична експертиза лікарі здійснювали медичний огляд без неї ,без результатів аналізів,і по результатах проходження медичного огляду не внесено до протокола засідання військово-лікарської комісії.
Я звернувся до працівників Іршавсько-Виноградівського ОРВК щодо наявних законних підстав вручення повістки та виклику мене до Іршавсько-Виноградівського ОРВК,адже на підставі прийнятого УМВС України в Закарпатській області рішення (наказу № 42 о/с від 04.02.2005 року) я знятий із військового обліку,тобто при підготовці Іршавсько-Виноградівським ОРВК списків осіб,які підпадають до виклику до військкомісаріатів викладені мною вище дані мали враховуватися працівниками військкомісаріатів і мали перевірятися відповідні записи в особових справах(якщо такі ведуться).
Також попросив працівників Іршавсько-Виноградівського ОРВК надати мені особисту справу призовника(мобілізованого) для ознайомлення ,але її зі слів працівників військкомісаріату не має,начебто особова справа знаходиться в м.Іршаві у Іршавсько-Виноградівському ОРВК.
На підставі чого формувалися списки осіб,які підлягають виклику до військкомісаріатів не зрозуміло.
На мою особисту думку та думку членів громадського формування ця повістка вручена мені як керівнику громадського формування в зв"язку з активною діяльностю Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК і моєю активністю з окремих питань ,як громадського активіста з метою зниження активності громадської діяльності та інших дій.
Я не проти мобілізації,я не проти того,щоб йти захищати країну,тому,що це обов"язок кожного громадянина України,але я проти того,що це робиться неналежним чином,вибірково(з присутністю окремих підтекстів) і на мою особисту думку є інша мета цих конкретних відносно мене дій.
Якщо будуть законні підстави для моєї мобілізації я виконаю свій обов"язок з честю і відправлюся захищати цілісність і незалежність України.
Наразі мною надано інформаційний запит до Закарпатського обласного військкомісаріата в порядку законодавства про доступ до публічної інформації про надання інформації з питань мого військового облікового стану ,надання копії облікової справи та наявності законних підстав виклику до військкомісаріату.
Виходячи із вищенаведеного прошу Вас внести відомості до ЄРДР та розпочати досудове розслідування.
До заяви додаю:
-ксерокопія повістки ;
-ксерокопія довідки про зняття із військового обліку;

З повагою
Голова координаційної ради
Виноградівського РГФ"Апологет"
з ОГП і ДК Ф.Д.Щубер

 

 

 

Переглядів: 321 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: