Головна » 2015 » Червень » 20 » Напад на Федора Щубера
07:15
Напад на Федора Щубера

Сьогодні вранці (п’ятниця, 19 червня),  на в’їзді в місто Виноградів, зі сторони Дротинців, стався напад на відомого місцевого активіста Федора Щубера. В результаті нападу  Федір опинився в травматологічному відділенні Виноградівської райлікарні. Попередній діагноз – струс мозку. Від удару на потилиці постраждалого виникла рвана рана,  яку в лікарні зашили. Ми відвідали постраждалого і  з перших уст дізналися про подію

- Я їхав на роботу на велосипеді з рідних Дротинці. Не доїжджаючи будівлі колишнього заводу пластмасових  виробів раптом відчув сильний удар по потилиці. Від удару я зупинився, але не впав, хоч буквально на кілька секунд  втратив свідомість. Невідомий теж був на велосипеді і в руках йог була дерев’яна бита, яку він згодом сховав під жовтий жилет, який носять дорожники. Нічого не сказавши, він глянув на мене і швидко поїхав в сторону Дротинців.

- Як він виглядав?

- На вигляд  худорлявий, років 30, в темних окулярах і шапці. Неподалік працювали газовики, вони надали мені першу допомогу і викликали швидку. Міліцію я викликав самостійно. Так я опинився тут у відділенні. Вже приходив міліціонер, брав пояснення, але, чесно кажучи, нашій міліції я не вірю Тому мої хлопці, з громадського формування «Апологет», самі виїхали на місце події, щоб зробити огляд та самостійно розпочати слідчі дії.

- Як  зловмисник зумів непомітно підібратися.

- Підозрюю, що він мене чекав, бо краєм ока я побачив, як за метрів двадцять від того місця, він  виїхав на велосипеді з вулиці.

- Хто міг вчинити такий напад?

- Багато хто. Мені здається, що нападник виконував замовлення. Так мені здалося по його поведінці. Хто замовив? Наша діяльність, як відомо,  активна і багатостороння. Є думки з цього приводу, але зараз я не хотів би про них говорити. Можливо після більш детального вивчення ситуації, можна буде більше сказати на цю тему. Можу тільки запевнити своїх чисельних недругів, чия злочинна діяльність знайшла своє відображення в численних заявах та зверненнях членів «Апологету» в органи правопорядку, що такі дії не спинять ні мене, ні моїх побратимів. Вже інші часи, в Україні йде війна, гинуть люди. Багато хто з тих, проти кого ми боремося  немало зробив для того, щоб ця трагедія прийшла на нашу землю. Війна проти корупції та злочинної діяльності тих, хто з цією корупцією покликаний боротися, не менш жорстока. Тому ми на фронті. А на фронті, як відомо, всяке буває.

Федору ми висловили свою підтримку, побажали скорішого одужання,  а також  бути більш обережним та обачним на фронті боротьби з негативними явищами в нашому суспільстві.

Володимир Мочарник

Переглядів: 263 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: