Головна » 2015 » Серпень » 12 » Особистий прийом у Москаля Г.Г.
08:25
Особистий прийом у Москаля Г.Г.

 

Сьогодні 11 серпня 2015 року в 8.00 годині ранку Виноградівське РГФ "Апологет" з ОГП і ДК побувало на особистому прийомі в новопризначеного голови Закарпатської ОДА п.Москаль Г.Г. з проблемних питань Виноградівського району.
Всього було нас 17 чоловік.
Озвучені були проблемні питання району, а саме неналежного медичного обслуговування мешканців Виноградівщини,питання сміття та будівництва сміттєпереробного заводу,незаконного забору та вивозу гравійно-піщаної суміші,бездіяльності міліції в частині неналежного розгляду звернень громадян та кримінальних проваджень,питання контрабанди тощо.
Губернатор вислухав нас і коли мова підійшла до проблем в частині незадовільної роботи міліції,він зупинив нараду і викликав терміново на її засідання начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Князєва С.М.
Мною був викладений детальний аналіз роботи райвідділу міліції виходячи із результатів громадського моніторингу діяльності міліції,який ми здійснювали протягом певного періоду.По результатах особистого прийому було прийнято рішення про проведення виїзної інспекторської перевірки службової діяльності Виноградівського РВ УМВС в невідкладному порядку .Внаслідок перевірки райвідділу міліції будуть прийняті кадрові рішення щодо керівного складу Виноградівської міліції.В кінці наради п.Москаль Г.Г. повідомив присутніх,що вже прийнято кадрове рішення відносно начальника Виноградівського РВ УМВС підполковника міліції Шкирта А.І.,якого замінить інший міліціонер.Хто ним буде поки невідомо.
Решта відеоматеріалів із особистого прийому будуть опубліковані згодом ,як пройде загрузка файлів.
Також цього дня громадським формуванням була проведена зустріч із керівництвом силових структур краю,які очолили новопризначені особи.Про це буде Вас шановне товариство проінформовано трохи пізніше.

Федір Щубер
РГФ "Апологет"

https://www.youtube.com/watch?v=6lvS_B_P_UY&feature=youtu.be

Переглядів: 392 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: