Головна » 2015 » Січень » 13 » П О В І Д О М Л Е Н Н Я про проведення мітінгу та демонстрації
09:38
П О В І Д О М Л Е Н Н Я про проведення мітінгу та демонстрації

Виноградівському міському голові

п.Бочкай С.З.



Начальнику Виноградівського РВ

УМВС України в Закарпатській області

підполковнику міліції Шкирта А.І.



Прокурору Виноградівського району

старшому раднику юстиції

п.Братюк В.П.



Т.в.о.голови Виноградівської РДА

п.Петеї Ю.О.



Голові Виноградівської районної

ради п.Любимову О.В.



До відома та журналістського розслідування:

Редактору газети "Чорна гора"

п.Мочарник В.І.



Редактору газети "Севлюш-інфо"

п.Кедик С.В.



Редактору галети "Голос Карпат"

п.Кіш В.В.



Редактору РТК"Виноградів ТВ"

п.Каналош В.П.



Щубер Федора Дмитровича

мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32

Виноградівський район Закарпатська область

голови координаційної ради Виноградівського 

районного громадського формування"Апологет"

з охорони громадського порядку і державного 

кордону,члена Громадської ради при УМВС України

в Закарпатській області.

Контактний телефон:(050) 432 28 19.



П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про проведення мітінгу та демонстрації



В зв"язку із тим,що Виноградівське РГФ "Апологет" з ОГП і ДК неодноразово зверталося до Виноградівської РДА,Виноградівської районної ради,до УМВС України в Закарпатській області,до прокуратури Закарпатської області,до Закарпатської ОДА ,Закарпатської облради,МВС України та Генеральної прокуратури України щодо бездіяльності керівництва районного відділу міліції та прокуратури Виноградівського району з питань протидії злочинності на території Виноградівського району і не побачила відповідних реагувань, координаційна рада громадського формування вирішила відстояти свої права та інтереси шляхом проведення мирних протестів,тому,що не бачить іншого шляху розв"язання вказаних проблем.

Останнім часом скоєно ряд резонансних злочинів на території району( а саме скоєння вбивства сім"ї Новак, вибух бойової гранати в мешканця м.Виноградів,підпали автомобілів)які не розкриваються і злочинці гуляють на волі .На передодні новорічних свят в м.Виноградів було викрадено більше 15 номерних знаків із автомобілів( це тільки та кількість заяв,яка зареєстрована в міліції).Тобто є очевидний розгул злочинності ,якому ніхто не протидіє. З даного питання я був особисто на прийомі в керівника райвідділу міліції та прокуратури,які замість боротьби із злочинністю вдалися до ремонту службових кабінетів.

Виноградівське РГФ"Апологет" з ОГП і ДК подавало неодноразово пропозиції щодо долучення членів громадського формування до охорони громадського порядку,але вони не приймалися до уваги.Надавалися Виноградівському РВ УМВС інформації про злочини, про вчинені правопорушення або ті,що готуються,але всі наші інформації находили формальний їх розгляд міліцією,що унеможливлювало притягнути правопорушників до відповідальності.

Громадське формування"Апологет" звернулося до голови Виноградівської райради п.Любимова О.В. і до Т.в.о.голови Виноградівської РДА п.Петеї Ю.О.щодо заслуховування інформації керівників райвідділу міліції і прокуратури про стан злочинності та здійснення відповідних заходів протидії злочинності.Але поки ніякого реагування не вібулося.Виходячи із вищенаведеного координаційна рада Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК прийняла рішення як крайній захід здійснити мирні протести.

Стаття 39 Конституції України передбачає : "громадяни мають право-збиратися мирно,без зброї і проводити збори,мітінги,походи і демонстрації,про проведення яких завчасно сповіщається органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування". 

Згідно з діючим законодавством про порядок організації і проведення зборів,мітінгів,вуличних походів і демонстрацій з заявою про проведення зборів,мітінгу,вуличного походу або демонстрації до виконавчих органів місцевого самоврядування,можуть звертатися особи,які досягли вісімнадцятирічного віку,уповноважені трудових колективів підприємств,установ і організацій,органів кооперативних та інших організацій,органів громадської самодіяльності й окремих груп громадян.

А тому Виноградівське РГФ"Апологет" з ОГП і ДК повідомляє органи виконавчої влади та місцеве самоврядування про те,що 12 лютого 2015 року відбудеться демонстрація і мітінг.

Збір учасників демонстрації о 13.30 годині на вул.Миру м.Виноградів біля Виноградівського РВ УМВС.Початок руху колони в 14.00 годині по вул.Миру до пл.Миру м.Виноградів (до адмінбудинку прокуратури Виноградівського району) .Час проведення мітінгу на площі Миру з 14.15 до 15.00 години.

Передбачувана кількість учасників від громадського формування -50 чоловік.

Відповідальний за проведення заходів:

Щубер Федір Дмитрович с.Дротинці вул.Севлюшська,32 Контактний телефон:(050) 432 28 19.



З повагою



Голова координаційної ради

Виноградівського РГФ"Апологет"

з ОГП і ДК Ф.Д.Щубер



12.01.2015 року

Переглядів: 345 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: