Головна » 2015 » Вересень » 16 » ПЕРША ПЕРЕМОГА НАД ПАТ КБ "ПриватБанк"...
10:53
ПЕРША ПЕРЕМОГА НАД ПАТ КБ "ПриватБанк"...

 

До прокуратури району

Щубер Федора Дмитровича

З А Я В А
в порядку ст.214 КПК України

Керуючись Конституцією України , Законом України "Про звернення громадян" та КПК України" направляю Вам заяву фактом винесення на мою думку завідомо неправосудного рішення суддею районного суду на користь комерційної структури ,а саме ПАТ КБ "Приватбанк".
Я звернувся з позовною заявою до районного суду щодо скасування дисциплінарного стягнення накладеного ПАТ КБ "Приватбанк" та відшкодування моральної шкоди.
Позовну заяву та матеріали до нею розглядав один із суддів районного суду .
Втім, не взявши до уваги надані мною доказові матеріали ,не заслухавши свідків та очевидців по справі, не долучивши до матеріалів позивної заяви аудіоматеріали,та вніс в рішення районного суду завідомо неправдиві дані ,які дають змогу в подальшому прийняти рішення на користь відповідача та нехтуючи інтересами держави, суддя районного суду ухвалив рішення на користь ПАТ КБ "Приватбанк".
Районний суд виніс рішення в задоволенні моїх позовних вимог до ПАТ КБ"Приватбанк" про скасування дисциплінарного стягнення та відшкодування моральної шкоди ,-відмовити повністю.
Не погоджуючись із зазначеним рішенням мною було подано апеляційну скаргу, в якій було викладено прохання скасувати рішення суду,яке постановлене з порушенням норм матеріального і процесуального права,та ухвалити нове рішення,яким мій позов задовольнити.
Колегія суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду області встановила ,що внаслідок накладення на мене дисциплінарного стягнення у вигляді догани на підставі спірного наказу відбулося порушення моїх прав у сфері трудових відносин,що призвело до моральних страждань,втрати нормальних життєвих зв"язків і вимагало від мене додаткових зусиль для організації свого життя,так як через незаконне накладання на мене дисциплінарного стягнення у мене погіршився стан здоров"я,з"явилися відчуття дратівливості,безсоння,сильні психоемоційні навантаження ,що привело до амбулаторного та стаціонарного лікування в кардіологічному відділенні,що стверджується відповідними документами і тому колегія суддів вважає ,що з ПАТ КБ "Приватбанк" на мою користь підлягає стягненню моральна шкода у розмірі певної суми грн,розмір якої судом визначено з урахуванням обставин справи,виходячи із засад розумності,виваженності та справедливості.
Таким чином,колегія суддів вважає ,що рішення суду першої інстанції у відповідності до ст.309 ЦПК України підлягає скасуванню,як постановлене з порушенням норм матеріального і процесуального права,що призвело до неправильного вирішення справи,з ухваленням по справі нового рішення.
Колегія суддів вирішила рішення районного суду скасувати,як і скасувати наказ ПАТ КБ"Приватбанк" про оголошення мені дисциплінарного стягнення та стягнути з ПАТ КБ "Приватбанк" на мою користь певну суму грошей.
Виходячи із вищенаведеного прошу Вас внести відомості до ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.375 КК України та розпочати досудове розслідування.
Про результати розгляду поданої заяви та прийняте рішення прошу повідомити мене в установлений КПК України термін.

До заяви додаю:

-ксерокопія ухвали районного суду;
-ксерокопія рішення районного суду ;
-ксерокопія рішення колегії суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду області;

З повагою Ф.Д.Щубер

 
 
 
Переглядів: 589 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: