Головна » 2015 » Червень » 30 » Робоча зустріч
23:58
Робоча зустріч

Робоча зустріч

30 червня відбулася робоча зустріч т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі та голови Виноградівської районної ради Олега Любімова з членами районного громадського формування „Апологет", за участі керівників силових структур району.

Основним питанням обговорення стала заява голови Виноградівського районного громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону „Апологет" Федора Щубера про ненадання чи надання неповної інформації на звернення, заяви ГФ „Апологет", які надсилалися до відому та відповідного реагування до Виноградівського районного відділу УМВС у Закарпатській області, територіальних органів центральних органів виконавчої влади з питань порушень чинного законодавства України у різних галузях та сферах суспільного життя.

Юдіта Петеі інформувала присутніх, що по кожному факту звернення гр.Щубера Ф.Д. спеціалістами райдержадміністрації у визначені терміни відповідно до Закону України „Про звернення громадян" надані чіткі та повні відповіді. Наголосила, що Конституцією України гарантовано право громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а задоволення законних прав та інтересів громадян України є першорядними обов'язками спеціалістів райдержадміністрації.

Т.в.о. голови райдержадміністрації Юдіта Петеі за результатами засідання запропонувала переглянути заяви громадського формування „Апологет", як спеціалістами райдержадміністрації так і працівниками районного відділу міліції, прокуратури у Виноградівському районі, територіальних органів влади та пообіцяла розглянути всіх проблемні питання підняті громадськістю під час зустрічі.

Виноградівська РДА

Переглядів: 288 | Додав: rosada | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: