Головна » 2015 » Вересень » 16 » Робоча зустріч
10:31
Робоча зустріч

Голови Виноградівської РДА п.Русанюк М.М. та заступника голови координаційної ради Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК п.Данко Ю.Ю.
Четвер, 27 серпня 2015, 13:12

Цього ж дня, відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Михайла Русанюка з членом громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону „Апологет" Юрієм Данком.
Юрій Данко поінформував голову державної адміністрації про основну мету діяльності і завдання громадського формування Апологет", розповів про стан взаємодії з правоохоронними органами району.
Громадський активіст попросив Михайла Русанюка сприяння у вирішенні ряду проблемних питань, які хвилюють громадськість Виноградівщини, а саме ліквідації стихійних сміттєзвалищ у населених пунктах району, перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства при заборі піщано-гравійної суміші з р.Тиса, першочерговому виділенню земельних ділянок учасникам АТО, тощо.
Михайло Русанюк відмітив роботу громадського формування, пообіцяв Юрію Данко сприяння у вирішенні проблемних питань громадськості та наголосив, що всі шляхи вирішення повинні бути в законному руслі.

Виноградівська РДА


 

Переглядів: 473 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: