Головна » 2015 » Липень » 5 » РУБРИКА:ЗМІНЮЙМЕ ВЛАДУ РАЗОМ.
09:37
РУБРИКА:ЗМІНЮЙМЕ ВЛАДУ РАЗОМ.
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ СААКАШВІЛІ ...(частина перша)
Саакашвілі – політик світового масштабу. Важливо, щоб в Одеській області хтось дав поштовх. Я сподіваюсь, що цей поштовх дасть Саакашвілі. Далі в цій країні з’явиться чимало своїх лідерів. Ті події, які зараз проходять Україні, в Грузії пройшли років 10 назад. У Саакашвілі є досвід управління. Я думаю, в нього все вийде. Зараз багато говорять про корупційні схеми і таке інше, але, коли є політична воля, і коли людина готова ламати їх (він один раз вже довів це в Грузії), то все вийде. А тим більше, люди, які зможуть відкритим конкурсом прийти на посади. Він якісно змінить українську політику, і тоді в ній з’явиться багато яскравих лідерів» – заявив Корчілава.
Губернатор попередив: всі потенційні кандидати повинні будуть подати електронні заявки на участь у конкурсі, але якщо надійде прохання замовити слівце за кандидата — його загрожують відразу дискваліфікувати. "Це амбітні, але досяжні цілі. Кандидати зможуть подати аплікації, в яких буде питання про їх бачення розвитку району", — додала Марушевська.
З Одеси переносимося до Виноградова -це вже Закарпатська область.Чи можливо започаткувати такі кроки у Виноградові,які розпочав Саакашвілі ? Звичайно,що можливо. Але необхідно мати власну команду , незалежну думку та працювати на користь людей. Що змінилося з буремних часів Майдану на Виноградівщині.
Дійсно наш район змінився...Ми отримали неоцінені втрати наших земляків,які стояли на передовій війни ,що боролися із зовнішнім агресором захищаючи нас, віддали своє життя ,щоб ми тут могли вести боротьбу із внутрішнім ворогом-корупцією в органах виконавчої влади. Що ще змінилося ? Як по всій Україні збільшилася оплата за газ і електроенергію. Укріпився долар.Виросли ціни на все до небес. Зарплати та пенсії залишились на місці. Війна на Сході. Щодня є вбиті і поранені. Ми втрачаємо майже щодня своїх рідних і близьких людей. На Заході все спокійно.Начебто війни не має.
Слідкуючи за діями Саакашвілі в думках виникає бажання щоб така особистість була у Виноградові . Багато питань і проблем вони є однакові,що в м.Одесі ,так і у м.Виноградів, як і вирішення їх. Хто у нас при владі,фаховий їх рівень та бажання їх працювати в інтересах людей ми будемо протягом певного періоду аналізувати разом з Вами,давати оцінку їх роботі та вимагати від них покращення нашого життя відповідно до декларацій Президента України -жити по -новому.
Мною був наданий запит до Виноградівської райдержадміністрації щодо кількістного складу органу виконавчої влади.
Станом на 01.09.2014 року штатна чисельність Виноградівської РДА -156 працівників.Райдержадміністрація складається із апарату РДА та структурних підрозділів.
Апарат Виноградівської ОДА складається із 7 відділів ( відділ здійснення документообігу та роботи із зверненням громадян,відділу організаційної роботи,відділу фінансового та матеріально-технічного забезпечення,відділу Державного реєстру виборців,відділу у справах преси,інформаційних технологій і зв"язку , відділу персоналу,юридичного відділу та 2 секторів (сектору контролю за роботою зі зверненням громадян та сектору мобілізаційної роботи).
Для прикладу у відділах апарату РДА наскільки мені відомо є по одному -два працівника.Є відділ і є сектор апарата РДА по роботі із зверненнями громадян .Наскільки мені відомо і в секторі апарата один працівник і у відділі апарата один-два.Відділ і сектор відповідає за одну і ту роботу.Запитання :навіщо ці штатні посади існують,адже ніякої корисної роботи для функціонування Виноградівської РДА не здійснюють та блага для громадян не приносять.
Окрім апарату райдержадміністрації є ще структурні підрозділи райдержадміністрації ,тобто управління , відділи ,сектора та центри райдержадміністрації. Є у Виноградівській РДА:-3 управління ( управління соціального захисту населення,фінансове управління, управління освіти молоді і спорту), -6 відділів ( відділ агропромислового розвитку,відділ економічного розвитку і торгівлі,відділ культури,відділ інфраструктури,житлово-комунального господарства та будівництва,відділ охорони здоров"я та архівний відділ),-3 сектори ( сектор туризму та транскордонного співробітництва,сектор містобудування та архітектури та сектор з питань цивільного захисту),- 2 центри ( центр надання адмінпослуг та районний центр соціальних служб для сім"ї,дітей та молоді)- та служба у справах дітей.
Окрім начальника управління освіти молоді і спорту ,є ще начальник відділу молоді та спорту управління. В ході своєї громадської діяльності я безпосередньо здійснював взаємовідносини майже із всіма структурними підрозділами та апаратом райдержадміністрації та їх працівниками.А тому можу як громадянин України надати відповідну оцінку діям цієї бюрократичної машини.Приєднуйтесь.Напрошується одне: кожен незалежно від соціального і майнового статусу повинен нарешті переосмислити роль суспільних змін, які відбуваються. Найперше – це зміни у свідомості, моралі, культурі. Без чіткої та принципової позиції кожного громадянина в Україні корупцію не здолати. То ж, тут далеко не будуть зайвими слова Тараса Шевченка: «Борітеся – поборете»!
Переглядів: 270 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: