Головна » 2015 » Вересень » 16 » У Виноградівський райвідділ міліції приїхала інспекторська перевірка з Ужгородa
10:24
У Виноградівський райвідділ міліції приїхала інспекторська перевірка з Ужгородa

Про це Голосу Карпат повідомив голова РГФ «Апологет» Федір Щубер. Відповідна комісія працює у Виноградові від учора.

 

Очолює її підполковник Євген Цюпко. Сама ж перевірка, зі слів голови «Апологета», окрім іншого, стосуватиметься й розгляду місцевими правоохоронцями звернень членів громадського формування.

− Ми з ним поспілкувалися. (З Євгеном Цюпко – ред.) Він мені показав наказ, підписаний 14 серпня 2015 року, де зазначено перелік повноважень, перелік тих людей, які здійснюватимуть перевірку по службовій діяльності Виноградівського РВ УМВС, − каже Федір Щубер – Однак загалом перевірки як такої не проводиться. Ми їх слухаємо, але нічого не змінюється…

А тому виноградівські «апологети» вирішили знову їхати до Ужгорода, на цей раз до начальника УМВС з акцією непокори.

Нагадаємо, 11 серпня Виноградівське РГФ "Апологет" побувало на особистому прийомі в голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з проблемних питань Виноградівського району. Як повідомляв тоді Федір Щубер, внаслідок перевірки відділу будуть прийняті кадрові рішення щодо керівного складу Виноградівської міліції. Також, за його словами, в кінці наради Геннадій Москаль повідомив присутніх, що вже прийнято кадрове рішення щодо начальника Виноградівського РВ УМВС.

https://www.youtube.com/watch?v=wLnbWQ_gtVA

Переглядів: 290 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: