Головна » 2015 » Вересень » 16 » У Виноградові буде новий начальник міліції
10:28
У Виноградові буде новий начальник міліції

 

Скоріш за все, це буде начальник міліції з Перечина. Про це нам повідомив сам Анатолій Шкирта, який трохи більше року займав цю посаду у Виноградівському районі. Анатолій Іванович пояснив свою відставку з поста ротацією. Отже він відповідно йде працювати у Перечин.

Іншої думки, щодо причин відставки Шкирти, притримується активіст Щубер, який вважає, що причиною відставки стала бездіяльність начальника, про яку він регулярно повідомляв органи влади всіх рівнів від Виноградова до Києва. Про це Федір (вже після Шкирти) повідомив у вівторок відразу по приїзду з Ужгорода. В Ужгород з Федором Дмитровичем їздив майже весь склад «Апологету» - 17 чоловік. Апологетівці їздили в Ужгород не на шопінг і не розважатися, а по серйозним справам. Зі слів Федора, відбулася зустріч із головою облдержадміністрації Геннадієм Москалем, начальником обласного управління міліції, прокурором області та відповідальним за контрабанду в обласному СБУ. «Озвучені були проблемні питання неналежного медичного обслуговування мешканців Ви-ноградівщини, питання сміття та будівництва сміттєпереробного полігону, незаконного забору та вивозу гравійно-піщаної суміші, бездіяльності міліції в частині неналежного розгляду звернень громадян та кримінальних проваджень,питання контрабанди тощо». Як результат, з понеділка у Виноградові починає працювати інспекторська перевірка, яка розслідуватиме бездіяльність міліції щодо всіх тих справ, на які роками звертав увагу Федір, а у відповідь отримував погрози, насмішки, неодноразові спроби підпалу власного житла, удари бітою та копняки. Одним з членів комісії призначено самого Федора Щубера. Робота інспекції вестиметься під пильним оком самого Геннадія Москаля, який був і зворушений, і обурений ставленням до невтомного борця за законні права громадян Виноградівщини.

До речі, до відома громадян, які звертатимуться по допомогу до «Апологету». Не шукайте Федора Дмитровича у банку «ПриватБанк». Федір Дмитрович вже там не працює. «Розумієте, Володимире Івановичу, із-за моєї непримиримої позиції до всякого роду порушень, керівництво цієї банківської структури роками зі мною боролося і мене виживало. То перекидали з однієї посади на іншу, то час моєї роботи скорочували. Я вже не говорю про численні спроби мене позбутися, які я присікав згідно чинного законодавства через суди. Дійшло до того, що мені призначили працювати всього одну годину на день, за що платили трохи більше 100 грн. на місяць. В кінці кінців я сам не витримав такого знущання і власноручно написав заяву на звільнення». Що тут скажеш? От якби у нас в районі так тіснили з міста та району контрабандистів, як Щубера тіснять та переслідують, то може б і Геннадія Геннадійовича не довелося турбувати. А то ми, навпаки, разом з владою, міліцією, прокуратурою, СБУ та податковою готові в ногах у них валятися, землі кращі виділяти, будівлі стратегічні продавати і бюджет міста у «сліпу» довіряти.

Володимир Мочарник

Переглядів: 513 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: