Головна » 2015 » Червень » 26 » Всіх (хто підпадає під мобілізацію) чи вибірково (хто проявляє громадську активність) !!!!
10:41
Всіх (хто підпадає під мобілізацію) чи вибірково (хто проявляє громадську активність) !!!!

 

02 червня 2015 року я отримав повістку з"явитися у Виноградівський військкомат для проходження медичного огляду (для окремих моїх фанів ця новина буде радісною...але недочекаєтесь). Прибув зранку о 09.00 годині на мобілізаційну комісію.Приміщення військкомата порожне,тобто відсутні призовники,мобілізовані...що дає змогу працівникам військкомата і на каву сходити і обсудити всі події ,які відбулися за вихідні дні.Ближче до обіду появилися троє мобілізованих,двоє з яких не придатні..Чи були більше -не було,тому,що лікарі покинули приміщення військкомати при мені,тому,що не було кого оглядати.Протягом мого перебування в приміщенні військкомату я не побачив на медичному огляді ні мобілізованих митників,ні працівників з райдержадміністрації,ні сільських рад,ні з інших державних установ,підприємств та організацій. Але повірте,тепер вони всі будуть...Знайшли мене (крайнього..)??? Я свідомо прийшов,здійснив свої обов"язки громадянина,мобілізованого,відбувається процес медобстеження і буду очікувати рішення лікарської комісії щодо придатності до військової служби.Якщо комісія визнає мене придатним по стану здоров"я і по іншим питанням до військової служби ,без роздумів я поїду. Але за цей час я буду вимагати від працівників військкомата відповідного виконання своїх обов"язків,щоб поруч зі мною були решта ,які свідомо ухиляються від мобілізації...
За клопотанням №177/01-2 від 06.05.2015 року Голови Виноградівської районної ради п.Любимова О.В. ,яке він направив на ім"я начальника Генерального штабу-Головнокомандувача Збройних Сил України п.Муженко В.М.з метою активізувати мобілізаційні заходи по відношенню до відставних офіцерів органів внутрішніх справ ,мотивуючи тим,що вони мають спеціальний досвід роботи і зможуть набагато ефективніше виконувати поставлені бойові завдання -клопотання в оперативному порядку почали втілювати в життя,таким чином військкомат намагається виконати процент мобілізованих ,а місцева влада створити видимість активної роботи по мобілізації та за одно позбутися їм неугодних.
Робота тепер моя буде починатися із приміщення військкомата та з інших державних органів .Щоденно буде здійснюватися моніторинг діяльності працівників цього органу і не тільки цього ,можливо тоді вони будуть працювати і виконувати свої функції.

РГФ "Апологет"
Ф.Щубер

 

Переглядів: 331 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: