Головна » 2015 » Січень » 13 » Заява
09:34
Заява

Начальнику Виноградівського РВ

УМВС України в Закарпатській області

підполковнику міліції Шкирта А.І.



Прокурору Виноградівського району

старшому раднику юстиції

п.Братюк В.П.



Т.в.о.голови Виноградівської РДА

п.Петеї Ю.О.



Голові Виноградівської районної

ради п.Любимову О.В.



Голові Громадської ради при УМВС

України в Закарпатській області

п.Желізняк М.Й.



До відома та відповідного реагування:

Начальнику УМВС України в Закарпатській області

полковнику міліції Шаранич С.О.



Прокурору Закарпатській області

старшому раднику юстиції

п.Янко В.М.



До відома та прийняття кадрового рішення:

Першому заступнику Міністра МВС України

Екі Згуладзе



Генеральному прокурору України

п.Ярема В.Г.



До відома та журналістського розслідування:

Редактору газети "Чорна гора"

п.Мочарник В.І.



Редактору газети "Севлюш-інфо"

п.Кедик С.В.



Редактору галети "Голос Карпат"

п.Кіш В.В.



Редактору РТК"Виноградів ТВ"

п.Каналош В.П.



Щубер Федора Дмитровича

мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32

Виноградівський район Закарпатська область

голови координаційної ради Виноградівського 

районного громадського формування"Апологет"

з охорони громадського порядку і державного 

кордону,члена Громадської ради при УМВС України

в Закарпатській області.

Контактний телефон:(050) 432 28 19.



З А Я В А

в порядку ст.214 КПК України



Керуючись Конституцією України ,Законом України "Про звернення громадян" та КПК України направляю Вам заяву Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК в порядку ст.214 КПК України щодо перешкоджання законній громадській діяльності Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК працівниками Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області та притягнення винних до відповідальності.

8 грудня 2014 року Виноградівське РГФ"Апологет" з ОГП і ДК звернулося із заявою до Виноградівського РВ УМВС щодо проведення спеціальної перевірки та проведення правової та спеціальної підготовки згідно ст.12 Закону України"Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" відносно кандидата в члени громадського формування Шерегій І.І.

Заява отримана начальником СДІМ Виноградівського РВ УМВС капітаном міліції Лихтей Р.В. Є відповідний підпис про отримання.

Станом на 13 січня 2015 року працівники Виноградівського РВ УМВС спецперевірку та спеціальну та правову підготовку відносно кандидата в члени громадського формування відповідно до ст.12 Закону України"Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" не здійснили ,відповіді на подану заяву не надали,чим порушили законодавство про звернення громадян,законодавство про участь в охороні громадського порядку і державного кордону та конституційні права громадянина Шерегій І.І. щодо набуття членства у Виноградівському РГФ"Апологет" з ОГП і ДК та унеможливили п.Шерегій І.І. займатися громадською діяльностю в сфері охорони громадського порядку.

На думку координаційної ради Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК такі дії працівниками міліції здійснюються свідомо з метою зниження ефективності роботи громадського формування і головне,що це не вперше.Наші дії щодо здійснення громадського контролю за діяльністю міліції не до вподоби міліції.А тому,вони різними шляхами намагаються перешкоджати нашій громадській позиції та діяльності.З даного приводу громадське формування зверталося до начальника Виноградівського РВ УМВС п.Шкирта А.І. та прокурора Виноградівського району п.Братюк В.П. неодноразово,але жоден із них не відреагував відповідним чином.

Також громадське формування звернулося до Виноградівської райдержадміністрації та Виноградівської районної ради щодо заслуховування інформації керівників Виноградівської міліції та прокуратури на сесії Виноградівської районної ради про стан злочинності.Чекаємо результатів реагування та виконання чинного законодавства.

Виходячи із вищенаведеного прошу Вас внести відомості до ЄРДР про скоєння кримінального правопорушення,розпочати досудове розслідування та відсторонити працівників міліції,які скоїли кримінальне правопорушення від виконання службових обов"язків.

Про прийняття та реєстрацію поданої заяви повідомити письмово згідно ст.60 КПК України.

Окрім цього координаційна рада Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК прийняла рішення звернутися до керівництва МВС України та Генеральної прокуратури України з клопотанням провести відповідну перевірку щодо діяльності районного райвідділу міліції та прокуратури та доцільності перебування на займаних посадах вищеназваних осіб,тому,що вони не відповідають тим вимогам суспільства та часу,які наразі стоять перед державою.

В разі нереагування на наші звернення ми будемо відстоювати свої права та інтереси в рамках діючого законодавства вдаючись до мирних акцій протесту проти тотальної бездіяльності вказаних правоохоронних структур району.



З повагою



Голова координаційної ради

Виноградівського РГФ"Апологет"

з ОГП і ДК Ф.Д.Щубер



12.01.2015 року

Переглядів: 392 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: