Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Заява Щубер Федора щодо люстрації окремих держслужбовців Міжгірського району
22:09
Заява Щубер Федора щодо люстрації окремих держслужбовців Міжгірського району

Голові Закарпатської ОДА
п.Губалю В.І.

Прокурору Закарпатської області
старшому раднику юстиції
п.Сидорчуку О.О.

Начальнику УМВС України
в Закарпатській області
полковнику міліції Шараничу С.О.

Щубер Федора Дмитровича
мешканця с.Дротинці вул.Севлюшська,32
Виноградівський район Закарпатська область
голови координаційної ради Виноградівського
районного громадського формування "Апологет"
з охорони громадського порядку і державного
кордону.
Контактний телефон:(050) 432 28 19.

З А Я В А
Керуючись Конституцією України, Законом України "Про звернення громадян", Законом України "Про очищення влади" та на підставі звернення мешканців с.В.Студений Міжгірського району направляю Вам заяву Виноградівського РГФ"Апологет" з ОГП і ДК щодо проведення відповідної перевірки в порядку законодавства про очищення влади та прийняття відповідного рішення щодо подальшого перебування на займаних посадах окремих держслужбовців у Міжгірському районі, а саме директора філії "Міжгірське лісове агропромислове господарство" Марію Дмитрівну Плиска-Галатиба та керівників правоохоронних структур Міжгірського РВ УМВС та Міжгірської прокуратури, які протягом 2012-2013 рр на звернення сільської громади с.В.Студений про скоєння окремими суб"єктами господарювання правопорушень лісового законодавства не реагували. Тільки завдяки багатьом зверненням в різні контролюючі органи були здійснені перевірки, по результатах яких були виявлені грубі порушення чинного законодавства.
Але користуючись корупційною складовою в державі, яка була і є в міліції та в прокуратурі цим особам вдалося уникнути відповідальності.
Наразі в с.В.Студений Міжгірського району тіж ж самі особи продовжують займатися господарською діяльністю в сфері заготівлі лісоматеріалів з порушенням лісового законодавства з відома керівництва Міжгірського ЛАГ, міліції та прокуратури.

Нещодавно вантажні автомобілі, які здійснюють перевозку лісодеревини в с.В.Студений пошкодили залізобетонну упору, порвали телефонний кабель ,тобто завдали матеріальної шкоди мешканцям села. Ніхто і ні на що не реагує. Все як було так і залишилось, тільки в більших маштабах. На посадах як працювали, так і працюють тіж самі, які були на побігушках у Партії Регіонів, тіж самі, які рубали наші ліси без дозвільних документів які грабували сільську громаду. Назначили нового керівника Міжгірської РДА з надією, що щось буде змінюватися, але все ж в тому руслі пливе, що і "попередніки".

А тому виходячи із вищенаведеного прошу Вас вжити всі необхідні заходи щодо дотримання чинного законодавства та відновлення верховенства права і законів України.
Про результати розгляду поданої заяви та прийняте рішення прошу повідомити Виноградівське РГФ"Апологет" з ОГП і ДК та сільську громаду с.В.Студений , а саме депутата Міжгірської районної ради п.Росаду С.В.

До заяви додаю: окремі документи та підтвердження грубих порушень чинного законодавства.

З повагою,
Голова координаційної ради
Виноградівського РГФ"Апологет"
з ОГП і ДК Ф.Д.Щубер


еколог - Пекарь Юрій Юрійович від побаченого схватився за голову



Потічи не для форелі, а для трелювання лісу.




Переглядів: 591 | Додав: rosada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: